Arriaga - Complete String Quartets

Arriaga - Complete String Quartets
Recomandarea noastra:
28.79 Lei
Popularitate: Nu foarte popular
Vrei sa vezi evolutia pretului direct pe pagina magazinului?
Disponibil si pentru Instaleaza extensia pentru Google chrome Instaleaza extensia pentru Opera Instaleaza extensia pentru Firefox
Magazin Pret Recomandare Stoc 28,79 Lei Nu cumpara inca In stoc

Evolutia pretului pentru acest produs

Three masterpieces from the Spanish musical prodigy Juan Arriaga (1806–1826), whose life, like that of Mozart, with whom he shared a birthday, was cut off in its prime. The quartets, dating from 1824, are cherished for their uplifting spirit, masterful